Sommarschackskolan Stockholm 2019 10- 14 juni

 

Schackskolan och Nordiska Schackskolan i samarbete med Wasa SK och Stockholms SS

IM Martin Lokander, FA Lars Dock samt Ingvar Gundersen inbjuder för 7:e året i rad till Sommarschackskolan 10 – 14 juni 2019

Vem?

Alla schackintresserade ungdomar mellan 6-15 år är välkomna! Deltagarna kommer att delas in i grupper på ca 10 deltagare efter erfarenhet och ålder. Vill ni att ert barn ska hamna i samma grupp som sina vänner eller syskon är det bara att säga till vid anmälan. Det spelar ingen roll om ni är nybörjare eller elitspelare, alla är välkomna och vi har tränare för alla nivåer.

När?

Schackskolan inleds måndagen den 10:e juni och pågår till fredagen den 14:e juni (vecka 24). Under fredagen kommer det arrangeras en riktig schackturnering som avslutas med en avslutningsfest med priser och diplom till samtliga deltagare.Samtliga dagar inleds med anmälan mellan kl. 08:00 och 09:00 på morgonen och avslutas med hämtning mellan kl. 15:00 – 17.30.Anmälan och hämtning sker alltid på Stockholms Schacksalonger, Ringvägen 9C.

Hur?

Samtliga grupper blir tilldelade en rutinerad pedagog som ansvarig ledare. De har samtliga flera års schackerfarenhet. Utöver varierad schackundervisning och spelträning kommer vi att ha fritidsaktiviteter utomhus.

Var?

All schackverksamhet kommer att ske på Stockholms Schacksalonger, Ringvägen 9C. All fritidsaktivitet utomhus kommer att ske vid närliggande parker.

Lunchen?

God lunch kommer att tillagas i cafeet. Glöm inte bort att anmäla specialkost eller allergier vid anmälan!

Anmälan

Totalkostnaden för lägret är 2200 kronor. Det inkluderar frukost, lunch, mellanmål samt schackmaterial, diplom och priser. Anmäl gärna eventuell specialkost, allergier och mediciner vid anmälan.Skicka anmälan till info@sss-schack.se eller info@schackskolan.se med deltagarens namn, födelsedatum, skola samt kontaktuppgifter till målsman. Avgiften sätts in på Nordea 1822 27 62206, senast den 7:e juni. Glöm inte att uppge namn vid inbetalning! Det går även bra att delta under enskilda dagar till en kostnad av 600 kronor per dag.

Följ Schackskolan Stockholm 2019 på Facebook! https://www.facebook.com/schackskolan/

Inbjudan i Pdf för utskrift

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *